Széchenyi 2020 Széchenyi Terv Plusz

Hírek

TÁNCRA PATTANTAK A FINO DOLGOZÓI – ÍGY TELJESÍTETTÉK A JERUSALEMA KIHÍVÁST

Továbbra is töretlen a tavaly indult tánckihívás népszerűsége, a világot, és így Magyarországot is meghódították a ritmikus mozdulatok. A Fino dolgozói is kipróbálták magukat, és táncra pattantak.

Tovább

SZARVASFARM, CSILLAGPARK, TÚRÁK - ILYEN VOLT A FINO NYÁRI TÁBORA

Fino-Food Kft. számára mindig is fontos volt a közösségépítés. Nemcsak a dolgozóknak szerveznek összejöveteleket, hanem a munkatársak gyermekeinek is készülnek programokkal.

Tovább

Családbarát hely tanúsító védjegy

Sikeresen pályáztunk a Családbarát hely tanúsító védjegy bronz fokozatú minősítésére!

Tovább

2020 A TANULÁS ÉS AZ INNOVÁCIÓ ÉVE VOLT A FINO-NÁL

A világjárvány a kaposvári tejüzem életére és működésére is hatással volt, a kihívásoknak pedig a lehető legjobban meg akart felelni a cég. Minderről Szommerné Egyed Lindát, a Fino-Food Kft. ügyvezető igazgatóját kérdeztük.

Tovább

IDÉN IS SEGÍTETT A FINO

A FINO-FOOD Kft. minden évben olyan jó ügyek mellé áll, amelyek a nehéz helyzetben lévőket hivatottak segíteni. Ennek jegyében a 2020-as esztendőben is számos adománnyal járultak hozzá ezen kezdeményezésekhez, mert adni öröm, adni jó.

Tovább

NEM HAGYTA CSERBEN MIKULÁS A FINO-S GYEREKEKET

Mikulás-csomaggal lepte meg a kicsiket december elején a Fino-Food.

Tovább

EGYÜTT SZÓRAKOZOTT A FINO NAGY CSALÁDJA

Mivel a Fino-Food Kft.-nek fontos a termelés és a hosszútávú, gazdaságos és eredményes működés, ezért a tejüzem nagy gondot fordít a közösség építésre is, arra, hogy a munka mellett a szórakozásra is legyen lehetősége a munkatársaknak.

Tovább

2019 FINO nyári napközi

Már évek óta szervezünk nyári táborokat a dolgozóink és barátaik gyermekei számára.
Júliustól augusztusba átnyúlóan két héten keresztül számtalan különleges programban vehetnek részt az apróságok...

Tovább

Zenét hallgatva könnyebb a munka is :)

A FINO-FOOD Kft. számára fontos, hogy a munkavállalóink munkával töltött mindennapjait minél kellemesebbé tegye. Éppen ezért, munka közben szól a zene!

Tovább

KOMÉTA 9. FARSANGI FÉLMARATON

AZ EGÉSZSÉG ÉS A PÉLDAMUTATÁS KAPOTT FŐSZEREPET A KOMÉTA 9. FARSANGI FÉLMARATONON

Tovább

Kihívásokkal teli esztendőt zárt a Fino

A Fino-Food Kft. a 2018-as évben sem tétlenkedett, volt munka bőven a cégnél. A vállalat nem csupán a tejfeldolgozás terén ért el szép eredményeket, a növénytermesztés és az állattartás is kihívásokkal teli esztendőt zárt.

Tovább

A Bestia Somogyban járt

Rozina örömmel fogadta meghívásunkat Somogyba, ahol megnézte, hogyan készülnek a termékeink. Nézd meg milyen kalandokban volt része nálunk!

Tovább

A Bestia Somogyban süt

Rozinát két termékünk is megihlette és néhány helyi alapanyagból egy fenséges ebéddel lepett meg minket. Nézd meg mit főzött!

Tovább

Rozina a Zselicben járt

Rozina a Fókusz stábjával járt nálunk a Zselicben, ahol megnézték a tejüzemünket, és hogy hogyan készülnek a Fino tejtermékek. Nézd meg a riportot 5:43-tól!

Tovább

Sajtótájékoztatón főzött Rozina

A BESTIA-ban tartott sajtótájékoztatón Rozina mindenkit elvarázsolt az kiváló minőségű Fino termékek felhasználásával készített ételeivel. Nézd meg te is, milyen tippeket ad az őszre!

Tovább