Fino kép

Cégünkről

A Fino története egészen 1889-ig nyúlik vissza. Strausz Antal ekkor kezdte meg a sajt és

vaj gyártását a régi somogyi telephelyen.

Ezt a hagyományt szerette volna az Egyed család tovább vinni, amikor eldöntötték, folytatják Strausz örökségét Kaposváron.

A családi vállalkozás azóta kinőtte magát, de továbbra is a saját tulajdonában maradt. Az Egyed család tagjai azóta is töretlenül kiveszik a részüket a vállalat operatív irányításából.

A termékek kiváló minőségére így nem csak a modern minőség és az innovatív technológia, de a családi hagyományok és a tradíció is garancia.

A Fino-Food Kft. kaposvári telephelyén naponta több, mint 150.000 liter tejet dolgoznak fel.

Tejüzemünk

A Fino kaposvári telephelyén közel 200 ember dolgozik, ahol naponta akár 150.000 liter tejet is feldolgozhatnak. A termékek magas minőségét a beérkező alapanyagok folyamatos és szigorú bevizsgálása illetve az automatizáltságnak köszönhető csekély emberi beavatkozás biztosítja.

Tovább

Minden reggelem kávés tejjel indítom.

Horváth Andrea