Széchenyi 2020 Széchenyi Terv Plusz

Farmjaink

Farmjainkon több, mint 5000 szarvasmarha van, közülük kb. 2700 tejelő. A tehenek érzékeny állatok, számukra nyugodt állatbarát körülményeket és komfortos pihenőboxokat biztosítunk, hogy a legjobb minőségű tejet adják.

Tovább

A Fino technológiája

A kiváló minőségére nemcsak az évszázados családi hagyományok, hanem a magas technológiai színvonal és a folyamatos innováció is garanciát nyújt.

Tovább

A tejfogyasztásról

A tejfogyasztás több évszázados kultúrája végigkísérte az emberiség fejlődését a mezőgazdaság kezdete óta napjainkig. A tej étrendünk alapja, és a benne lévő tápanyagok nélkülözhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez.

Tovább

Társadalmi felelősségvállalás (CSR)

A magas minőségű termékek gyártása mellett küldetésünknek tekintjük, hogy felelősséget vállaljunk és, ahol tudunk hozzájáruljunk a környezetünk védelméhez, támogassuk a somogyi régiót, illetve garantáljuk a beszállítóink, dolgozóink és vásárlóink elégedettségét.

Bővebben

Fino Gasztrotéka

Legyen szó 50 fős összejövetelről vagy akár többszáz fős eseményről, a Gasztrotéka egyedülálló helyszínnel várja vendégeit. Mi minden alkalomra megtaláljuk a célnak legmegfelelőbb megoldást.

Bővebben

Fino Friss nagykereskedés

Nagykereskedelmi mennyiség vásárlása esetén keresd katalógusunkat a finofriss.hu weboldalon.

Bővebben

A Fino a nagyvilágban

Termékeink nemcsak itthon, de külföldön is megtalálhatóak. A kuriózumnak számító szarvasgombás- és grill sajtok már több ország fogyasztóit is meghódították.

A fehérjéről

A fehérje minden sejtben végbemenő folyamat részese, étrendünk alapja. Fogyasztása segíti az izmok és a csontozat egészséges működését.

Tovább

Minden reggelem kávés tejjel indítom.

Horváth Andrea