Széchenyi 2020 Széchenyi Terv Plusz

Hírek

SZARVASFARM, CSILLAGPARK, TÚRÁK - ILYEN VOLT A FINO NYÁRI TÁBORA 2021-09-14

Fino-Food Kft. számára mindig is fontos volt a közösségépítés. Nemcsak a dolgozóknak szerveznek összejöveteleket, hanem a munkatársak gyermekeinek is készülnek programokkal.

Idén újra megszervezte nyári táborát a kaposvári tejüzem, ahol elsősorban a dolgozók gyermekei vehettek részt. A kicsiknek rengeteg színes programmal készültek, mely során a szórakozás és a játék mellett Kaposvár és környéke csodálatos tájait, nevezetességeit és intézményeit is felfedezhették. 


A tábornak köszönhetően a gyerekek megismerkedhettek a Bőszénfai Szarvasfarm állatvilágával, majd ellátogattak a Zselici Csillagparkba is, ahol rengeteg érdekességet megtanultak az égboltról, a csillagokról és a bolygókról.


Idén sem maradhatott ki a Szennai Skanzen meglátogatása, ahol a régi somogyi hagyományokkal, szokásokkal is megismerkedtek a gyerekek. 


A gyerkőcök minden nap a Fino termékeit ehették reggelire és uzsonnára, valamint megtanulták a hűsítő Frappé elkészítését is, gyerek változatban.


A nyári tábor egy örök emlék marad a finos gyerekek számára, hiszen rengeteg élménnyel gazdagodtak és sok új barátot is szereztek. A szülőknek pedig hatalmas segítség ez, hiszen nekik akkor is dolgozniuk kell, mikor a kicsiknek épp nyári szünet van, itt viszont biztonságban tudhatják a gyermekeiket, akik a játék mellett rengeteget tanulnak is a környezetükről.

 

Forrás:http://kaposvarmost.hu/hirek/kaposvari-hirek/2021/08/10/szarvasfarm-csillagpark-turak-ilyen-volt-a-fino-nyari-tabora.html?fbclid=IwAR1_kIBBs_9qYPtSsZv-qjxvAdw_zGY6JysoPG-xfCB0lzreQjUpnooZuQ8

Vissza a hírekhez