Receptek
Előétel
Az étvágy felkeltésében sokat számít a szem, az ízlésesen tálalt előétel látványa könnyebben beindítja az emésztőrendszert. Már a reneszánsz lakomákon igyekeztek, hogy a különleges tálalással is elkápráztassák a vendégeket...
Pikáns melegszendvics 2018-03-03
Hozzávalók:
- 50 dkg baguette
- 10 dkg Fino zöldfűszeres sajtkrém
- 4 szem paradicsom
- 1 fej lilahagyma
- 15 dkg Vinoforo sajt
- frissen őrölt zöld bors
A kenyeret felszeleteljük, vékonyan megkenjük a zöldfűszeres sajtkrémmel. Paradicsommal és vékonyan reszelt lilahagyma karikákkal bevonjuk, majd a szeletelt Vinoforo sajt kerül rá, melyet szalamanderben megpirítunk. Ízlés szerint frissen őrölt zöld borsot reszelünk rá. Forrón, borkorcsolyaként tálaljuk.