Receptek
Előétel
Az étvágy felkeltésében sokat számít a szem, az ízlésesen tálalt előétel látványa könnyebben beindítja az emésztőrendszert. Már a reneszánsz lakomákon igyekeztek, hogy a különleges tálalással is elkápráztassák a vendégeket...
Zöldfűszerkrémes szendvics
Melegszendvicset biztosan mindenki készített már. Főételnek is (majdnem) megteszi, ez a magyaros változata pedig nagyon ínyre való. Ha egy kis bort is adunk hozzá, teljes a gasztronómiai élmény.
Szekszárdi csemegesajt dióval, almakrutonon tálalva
Az első kérdésünk azt lehet e recept kapcsán, hogy mi is az az almakruton? Eláruljuk, hogy ugyanúgy sütni kell, mint a zellergumót ehhez a recepthez. És ha ezzel még inkább megkevertük az olvasót, akkor olvassa el a részleteket…
Leveles tésztában sült grill sajt
Az elkészítése nem bonyolult, igen ízletes, egészséges és nem mellesleg nagyon gusztusos a tésztába belecsavarva.
Füstölt sajtsaláta
Ehhez a recepthez kell a legtöbb Fino által gyártott sajt. Így vált az egyik leggazdagabb ízvilágú receptünkké. Ugyanakkor nagyon egyszerűen elkészíthető...
Szarvasgombás sajtkrémleves fokhagymás baguettel
Előételnek sokan szeretünk levest enni. Ez az ízletes és tartalmas krémleves nemhogy felveszi a versenyt zacskós társaival, de meg is nyeri azt. Igazi és könnyű elkészíteni.
Fokhagymás-borsos krémsajt
Vendégváró recept, gyorsan elkészíthető, ha váratlanul toppannak be hozzánk munka után a vendégek. Vágunk, keverünk, kenünk, és már haraphatunk is. Innivalót mindenképpen készítsünk ki hozzá.
Pikáns melegszendvics
Óvatosan fogyasszuk, rászokást eredményez. Egészséges és finom is, bármikor, kivéve reggelire a lilahagyma miatt. Vagy ha nem bírjuk ki, mindenképpen kapjunk be egy rágót utána, és úgy menjünk emberek közé.
Zöldfűszeres mártogatós
Gyerekkorunkat is felidézheti akár e finomság fogyasztása, amikor úgy szerettünk betekerni, belemártani, tunkolni… és még tunkolni. Elkészítése olyan egyszerű, amilyen gyors az elfogyasztása utána…
Sajtropogós mandulabundában sajtmártással
A sajtmártás elkészítése elsőre ijesztőnek tűnhet a gyakorlatlanok számára, de nem kell megrémülni. Csak néhány egyszerű praktika és a minőségi hozzávalók, no meg mandula meghozza majd az eredményt. Ami ebben az esetben nem édes, hanem sós, és finom.