Iskolatej

Iskolatej programunkban kiváló minőségű tejet, ízesített tejet, gyümölcsdarabos joghurtot és tömlős sajtot, kefirt és natúr joghurtot biztosítunk a közoktatásban résztvevő intézményeknek, hogy a gyerekek naponta hozzájussanak az egészséges és tápláló fehérjeforráshoz.

2019

ARCHIV

Ki akar szuperhős lenni?

szuperhős_1

Kedves Gyerekek!

Az Iskolatej Program célja, hogy minél több tejterméket fogyasszatok annak érdekében, hogy erősek, okosak, gyorsak legyetek, mint a szuperhősök. A tejtermékek fogyasztása – az egyéb fontos táplálékok bevitele mellett – hozzájárul egészségetek fenntartásához. Fontos, hogy már gyerekként elsajátítsátok a helyes táplálkozási ismérveket.

A Program kiváló minőségű tejtermékeinkkel támogatja a Ti egészségeteket! Iskolátokhoz minden nap szállítunk tejet, ízesített tejet, gyümölcsdarabos joghurtot, tömlős sajtot, kefirt és natúr joghurtot. Ezáltal naponta hozzájuthattok az egészséges és tápláló fehérjeforráshoz.

A TOVÁBB gombra kattintva a tej-és tejtermékek szupertitkos összetevőiről olvashatsz.


Tovább

A fenti táblázat a képernyőn túl is tartalmaz információkat. A táblázatot teljes egészében balra és jobbra mozgatva tekintheti át.