A fehérjéről

A fehérje minden sejtben végbemenő folyamat részese, étrendünk alapja. Fogyasztása segíti az izmok és a csontozat egészséges működését.

Tovább

A tejfogyasztásról

A tejfogyasztás több évszázados kultúrája végigkísérte az emberiség fejlődését a mezőgazdaság kezdete óta napjainkig. A tej étrendünk alapja, és a benne lévő tápanyagok nélkülözhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez.

Tovább

Farmjaink

Farmjainkon több, mint 5000 szarvasmarha van, közülük kb. 2700 tejelő. A tehenek érzékeny állatok, számukra nyugodt állatbarát körülményeket és komfortos pihenőboxokat biztosítunk, hogy a legjobb minőségű tejet adják.

Tovább

Tejüzemünk

A Fino kaposvári telephelyén 162 ember dolgozik, ahol naponta akár 150.000 liter tejet is feldolgozhatnak. A termékek magas minőségét a beérkező alapanyagok folyamatos és szigorú bevizsgálása illetve az automatizáltságnak köszönhető csekély emberi beavatkozás biztosítja.

Tovább

A Fino technológiája

A kiváló minőségére nemcsak az évszázados családi hagyományok, hanem a magas technológiai színvonal és a folyamatos innováció is garanciát nyújt.

Tovább

A Fino a nagyvilágban

Termékein nemcsak itthon, de külföldön is megtalálhatóak. A kuriózumnak számító szarvasgombás- és grill sajtok már több ország fogyasztóit is meghódították.

Minden reggelem kávés tejjel indítom.

Horváth Andrea