Széchenyi 2020 Széchenyi Terv Plusz

Környezetünk

Tejüzemünkben korszerű szennyvízkezelő rendszer működik, amellyel a termelés során keletkezett szennyvizet megtisztítjuk, mielőtt kikerülne a városi csatornarendszerbe. A gyártás során melléktermékként keletkezett savót sem engedjük a lefolyóba, hanem a Kaposvári Cukorgyár bioerőművébe szállítjuk, ahol hasznosítani tudják. A nagy mennyiségben felhasznált alapanyagok csomagolásait, dobozait pedig szelektíven gyűjtjük.

100% Somogyi

100%-ban somogyi termékeinket somogyi alapanyagokból és somogyi munkaerővel állítjuk elő.

Fontos számunkra, hogy részt vegyünk a közösség életében, ezért számos helyi rendezvényt, kezdeményezést támogatunk.

A minőségi termékeken túl valljuk, hogy az egészséges életmód elengedhetetlen része a mozgás. A vállalat rendszeresen támogatja a Somogy Megyei Sportszövetség rendezvényeit, a Sportgálát, valamint a Mozdulj Balaton! rendezvénysorozatot is. Névadó szponzora lettünk a kaposvári felnőtt férfi röplabda csapatnak, akik a somogyi tejnek és persze a szorgalmuknak köszönhetően évről-évre az első helyen végeznek.

Beszállítóink

Az alapanyag több mint fele Somogy megyéből, saját tulajdonú tehenészeti farmjainkról származik. A hiányzó mennyiséget Dél-Dunántúl régióból egészítjük ki, előtérbe helyezve a közeli tejtermelőket, ezzel támogatva számos család megélhetését.

Dolgozóink

Fontos számunkra dolgozóink elégedettsége, így rendszeres, általunk támogatott tanfolyamokat, tréningeket szervezünk, ahol bővíteni tudják ismereteiket. Lehetőséget teremtünk a visszajelzésre, ezért bizonyos időközönként kérdőíves elégedettségmérést, kompetenciavizsgálatot, munkakörelemzést csinálunk. Egy ötletösztönző rendszert is bevezettünk, vagyis a hasznos, hatékonyságot növelő ötletekért megjutalmazzuk dolgozóinkat.

Rendszeres csapatépítő tréningekkel, közös kirándulással, családi nappal kovácsoljuk szorosabbra tejüzemünk dolgozói közösségét az összeszokott, gördülékeny munkavégzés érdekében.

Vásárlóink elégedettségéért

Arról, hogy vásárlóink biztonságos élelmiszert tegyenek az asztalukra, belső és külső ellenőrzési rendszer is gondoskodik. Bevezettünk üzemünkben az élelmiszergyártás területén a legmagasabb szintű minőségirányítási rendszert, az IFS-t (International Food Standard). Külső kontrollról pedig a védjegyeink tanúskodnak. A Prémium Hungaricum Egyesülettől és a Kárpát Medence Specialitásainak Érdekvédő Szervezetétől is kaptunk védjegyet a kiváló minőségért.