Széchenyi 2020 Széchenyi Terv Plusz

Iskolatej program - adatvédelmi szabályzat és nyilatkozat

A Fino-Food Kft. által közzétett és önkéntesen beküldött üzenetemmel hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a Fino-Food Kft. kizárólag a válaszadáshoz felhasználja.

SZEMÉLYES ADATAIM BIZTONSÁGA
A Fino Portálon elhelyezendő információk feltöltése során a felhasználók olyan adatokat is megadhatnak, amelyek az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján személyes adatnak minősülnek, így azok kezelésére e jogszabály, valamint a 2018. május 25. napján hatályba lépő, az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 számú rendeletének (a továbbiakban: GDPR) az említett dátumtól alkalmazandó rendelkezéseinek rendelkezései az irányadóak.

Az Ön által feltöltött információk bemutatkozási lehetőséget biztosítanak az Ön számára, ezek tartalmáért Ön felel. A Fino-Food Kft. az Ön által megadott információkért, ill. azok valóságtartalmáért mindennemű felelősséget kizár. Vállalatunk, mint adatkezelő, a megadott adatokat kizárólag a munkaerő toborzás-kiválasztás céljára használja fel. 

HOZZÁJÁRULÁS AZ ADATKEZELÉSHEZ
A felhasználó üzenetküldésével kifejezetten hozzájárul, hogy az Adatkezelő a válaszadáshoz kötelezően előírt adatait kezelje.

AZ ADATKEZELÉS MÓDJA ÉS CÉLJA
Az adatokat kizárólag a Fino-Food Kft. erre a feladatra kijelölt munkatársai fogják kezelni, az adatfeldolgozás folyamatához semmilyen külső (harmadik) személyt nem veszünk igénybe. Az adatok kezelésének célja, hogy hozzásegítsünk ahhoz, hogy e weboldal igénybevételével üzenetküldési lehetőséget kapj. 

A FELHASZNÁLÓK ADATKEZELÉSSEL KAPCSOLATOS JOGAI
A személyes adataidat érintő, Tőled érkező bármely panasz, kérés vagy kérdés megválaszolása a Fino-Food Kft. részéről írásban, az általad megadott e-mail címre történik.

A Fino-Food Kft. csak abban az esetben, és csak az üzenetküldési funkció igénybevételével kapcsolatosan kereshet meg e-mailben. Abban az esetben, ha kérdésed merült fel, vagy további információra van szükséged, kérjük, lépj kapcsolatba vállalatunkkal a sutone@fino.hu  email címen keresztül, hogy mielőbb válaszolhassunk.


Amennyiben fentiek számodra elfogadhatóak, úgy kérjük, jelöld meg azt és lépj az Elfogadom gombra!