Receptek
Előétel
Az étvágy felkeltésében sokat számít a szem, az ízlésesen tálalt előétel látványa könnyebben beindítja az emésztőrendszert. Már a reneszánsz lakomákon igyekeztek, hogy a különleges tálalással is elkápráztassák a vendégeket...
Füstölt sajtsaláta 2018-03-03
Hozzávalók:
- 10 dkg Fortiana
- 10 dkg Fino Füsti Trappista sajt
- 10 dkg Szegzardina
- 2 dl 12%-os Magyar és Finom tejföl
- 20 dkg Fino natúr sajtkrém
- 3 szem savanyú zöldalma
- 1 körte
- 5 dkg lepirított, gorombára vágott dió
- só, fehér bors
A sajtokat, gyümölcsöket apró kockára felvágjuk, majd a sajtkrémmel, tejföllel, dióval jól összekeverjük. Hűtőben 1 órát érlelve pirítóssal tálaljuk.