Széchenyi 2020 Széchenyi Terv Plusz

Hírek

Jövőbe mutató beszélgetések 2025-03-24

A HonestFood koncepció folytatásáról egyeztettek.

A HonestFood koncepció további folytatásáról és a jövőbeni lehetőségekről tartottak egyeztetést a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetemen. Az eseményen HonestFood Egyesület alapítójaként, alelnökeként a FINO ügyvezetője, Szommerné Egyed Linda is részt vett.

honestfood

A fenntarthatóságot, az egészséges élelmiszer-termelést, valamint az állatjóléti és környezetvédelmi szempontokat középpontba állító HonestFood koncepciót egy évvel ezelőtt hívta életre Giacomo Pedranzinivel, a Kométa 99 Zrt. elnök-vezérigazgatója. A kezdeményezéshez a FINO is csatlakozott. „Számunkra kiemelten fontosak azok az elvek, amelyeket a HonestFood koncepcióban megfogalmaztak, hiszünk az együttműködés erejében. A FINO küldetése, hogy a hagyományainkat tiszteletben tartva, a bizalomra, szorgalomra és innovációra építve hozzunk létre kiváló minőségű termékeket. A gondoskodás láthatatlan vezérfonala összeköti vállalati tevékenységünket. Hiszünk abban, hogy az állatállomány jólléte, a minőségi élelmiszer-előállítás és a környezettudatosság kulcsfontosságú értékek, amelyek lehetővé teszik a fenntartható jövőt” – emelte ki Szommerné Egyed Linda ügyvezető.

A napokban Gyuricza Csaba, a MATE rektora meghívására a HonestFood koncepció folytatásáról, jövőbeni lehetőségeiről egyeztetettek a felek.

_ATE4712

Az eseményen részt vett Giacomo Pedranzini, a Kométa 99 Zrt. elnök-vezérigazgatója, a HonestFood koncepció megálmodója, Hollósy Tibor, a vállalat agrárfejlesztési igazgatója, Csikai Miklós, az Árpád-Agrár Zrt. elnök-vezérigazgatója.

 

honestfood

A találkozón - amelyen jelen voltak Vörös Péter, a Kaposvári Campus főigazgatója, Dr. Borbély Csaba és Dr. Friedrich László intézetigazgatók is - a MATE rektora gratulált ügyvezetőnknek a napokban átadott Pro Alimentis Hungariae Díjához.

 

 

Vissza a hírekhez