Receptek

Desszert

Az édesszájúak is megtalálják a finom számítást nálunk...

Gyors Tiramisu 2018-03-03

Hozzávalók:

5 kehelyre számítva:

  • 10 db babapiskóta
  • 5 dkg étcsokoládé
  • 2 dl erős (espresso) kávé
  • 30 dkg Fino natúr sajtkrém
  • 15 dkg porcukor
  • 3 dl 30%-os tejszín

A babapiskótákat beleáztatjuk a langyosra hűlt kávéba, majd kiemeljük. A krémsajtot a tejszínnel és a porcukorral habosra kikeverjük. A kikevert krémsajttal megtöltjük a kehely felét, majd rátesszük a beáztatott, lecsepegtetett kávés piskótákat. A tetejére rátöltjük a maradék krémet, majd csokoládé forgáccsal, menta levéllel dekoráljuk.