Receptek

Előétel

Az étvágy felkeltésében sokat számít a szem, az ízlésesen tálalt előétel látványa könnyebben beindítja az emésztőrendszert. Már a reneszánsz lakomákon igyekeztek, hogy a különleges tálalással is elkápráztassák a vendégeket...

Füstölt sajtsaláta 2018-03-03

Hozzávalók:

  • 10 dkg Fortiana
  • 10 dkg Fino Füsti Trappista sajt
  • 10 dkg Szegzardina
  • 2 dl 12%-os Magyar és Finom tejföl
  • 20 dkg Fino natúr sajtkrém
  • 3 szem savanyú zöldalma
  • 1 körte
  • 5 dkg lepirított, gorombára vágott dió
  • só, fehér bors

A sajtokat, gyümölcsöket apró kockára felvágjuk, majd a sajtkrémmel, tejföllel, dióval jól összekeverjük. Hűtőben 1 órát érlelve pirítóssal tálaljuk.