Hírek

EGYÜTT SZÓRAKOZOTT A FINO NAGY CSALÁDJA

Mivel a Fino-Food Kft.-nek fontos a termelés és a hosszútávú, gazdaságos és eredményes működés, ezért a tejüzem nagy gondot fordít a közösség építésre is, arra, hogy a munka mellett a szórakozásra is legyen lehetősége a munkatársaknak.

Tovább

Zenét hallgatva könnyebb a munka is :)

A FINO-FOOD Kft. számára fontos, hogy a munkavállalóink munkával töltött mindennapjait minél kellemesebbé tegye. Éppen ezért, munka közben szól a zene!

Tovább

2019 FINO nyári napközi

Már évek óta szervezünk nyári táborokat a dolgozóink és barátaik gyermekei számára.
Júliustól augusztusba átnyúlóan két héten keresztül számtalan különleges programban vehetnek részt az apróságok...

Tovább

KOMÉTA 9. FARSANGI FÉLMARATON

AZ EGÉSZSÉG ÉS A PÉLDAMUTATÁS KAPOTT FŐSZEREPET A KOMÉTA 9. FARSANGI FÉLMARATONON

Tovább

Kihívásokkal teli esztendőt zárt a Fino

A Fino-Food Kft. a 2018-as évben sem tétlenkedett, volt munka bőven a cégnél. A vállalat nem csupán a tejfeldolgozás terén ért el szép eredményeket, a növénytermesztés és az állattartás is kihívásokkal teli esztendőt zárt.

Tovább

A Bestia Somogyban járt

Rozina örömmel fogadta meghívásunkat Somogyba, ahol megnézte, hogyan készülnek a termékeink. Nézd meg milyen kalandokban volt része nálunk!

Tovább

A Bestia Somogyban süt

Rozinát két termékünk is megihlette és néhány helyi alapanyagból egy fenséges ebéddel lepett meg minket. Nézd meg mit főzött!

Tovább

Rozina a Zselicben járt

Rozina a Fókusz stábjával járt nálunk a Zselicben, ahol megnézték a tejüzemünket, és hogy hogyan készülnek a Fino tejtermékek. Nézd meg a riportot 5:43-tól!

Tovább

Sajtótájékoztatón főzött Rozina

A BESTIA-ban tartott sajtótájékoztatón Rozina mindenkit elvarázsolt az kiváló minőségű Fino termékek felhasználásával készített ételeivel. Nézd meg te is, milyen tippeket ad az őszre!

Tovább